Multiwitaminowa jaglanka z bakaliami w orientalnym stylu
Katarzyna KachelRodzaj posiłku: desery, jednogarnkowe, lunchbox, śniadanie
Kuchnia (region): bałkańska, indyjska - hinduska, międzynarodowa, polska
Specjalne: Konkurs na najlepszą JAGLANKĘ, gotuj w stylu eko, na zimę (rozgrzewające)
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie,
Zawiera: nabiał, orzechy wszystkie, nabiał krowi
Składniki:
Mleko (zwykłe lub roślinne np. migdałowe) - 1 i 1/2 szklanki
Orzechy laskowe - 20 g
Migdały - 20 g
Pestki dyni i słonecznika - 20 g
Suszona żurawina - 25 g
Przyprawy: Kardamon - 1/3 łyżeczki
Przyprawy: Cynamon - 1/3 łyżeczki
Przyprawy: Garam masala - 1/3 łyżeczki
Jabłko - 1/2 szt.
Gruszka - 1/2 szt.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.