![Proteinowe wegańskie gofry kokosowo-truskawkowe](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2016-08/8497-photo-main.jpg)
Proteinowe wegańskie gofry kokosowo-truskawkowe
![](/cache/a32x32/files/users/747-avatar-1121805857.jpeg)
Rodzaj posiłku: ciasta, danie główne, desery, przystawki i przekąski, śniadanie
Kuchnia (region): amerykańska, międzynarodowa, polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna, dla dzieci
Użyte składniki: wegetariańskie,
Zawiera: gluten, orkisz, żyto
Składniki:
Woda kokosowa - 350 ml
Białko roślinne o smaku truskawkowym - 20 g
Truskawki - 1 garść
Wiórki kokosowe - 2 łyżki
Erytrol/Cukier/Słód/Syrop - 1 łyżka
Proszek do pieczenia - 1/2 łyżeczki
Olej do smażenia/pieczenia w sprayu - 1 kilka kropel
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.