![Krem z batatów z masłem migdałowym, chilli i kolendrą](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2015-03/4623-photo-main.jpg)
Krem z batatów z masłem migdałowym, chilli i kolendrą
![](/cache/a32x32/files/users/620-avatar-398588497.jpg)
Rodzaj posiłku: jednogarnkowe, zupa
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegetariańskie
Zawiera: orzechy wszystkie
Składniki:
cebula - 2 szt.
świeży imbir - 2 cm
liść laurowy - 2 szt.
liście limonki kaffir - 2 szt.
ziele angielskie - 2 szt.
papryczka chilli - 1/3 szt.
woda lub bulion warzywny - 600 ml
mleko migdałowe/ kokosowe - 250 ml
masło migdałowe - 60 g
świeża kolendra - 1/2 pęku
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.