![Sałatka z tuńczykiem, jajkami przepiórczymi i dressingiem z musztardy francuskiej](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2015-03/4484-photo-main.jpg)
Sałatka z tuńczykiem, jajkami przepiórczymi i dressingiem z musztardy francuskiej
![](/cache/a32x32/files/users/620-avatar-398588497.jpg)
Rodzaj posiłku: sałatki
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: ryby i owoce morza
Zawiera: miody, jajka, cytrusy, ryba i owoce morza
Składniki:
przepiórcze jaja - 12 szt.
pomidorki koktajlowe - 12 szt.
kukurydza mała puszka - 1 szt.
ulubione sałaty - 2 garści
czarnuszka - 1 łyżka
miód o delikatnym smaku (np. akacjowy) - 1 łyżka
sok z cytryny - 2 łyżki
oliwa z oliwek - 4 łyżki
sól morska do smaku
świeżo zmielony pieprz do smaku
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.