![Kokosowy pudding chia z leśnym sorbetem](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2015-04/4769-photo-main.jpg)
Kokosowy pudding chia z leśnym sorbetem
![](/cache/a32x32/files/users/620-avatar-398588497.jpg)
Rodzaj posiłku: desery, śniadanie
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegańskie, wegetariańskie
Zawiera: gluten, orzechy wszystkie, orkisz
Składniki:
wiórki kokosowe - 2 łyżki
nasionka chia - 4 łyżki
mrożone owoce leśne - 1 szklanka
mleko migdałowe lub z innych orzechów - 50-80 ml
Dodatkowe informacje:
Kolejny pomysł na wykorzystanie nasionek chia, które po prostu uwielbiam. Tym razem połączenie egzotycznego kokosa i naszych rodzimych owoców jagodowych. Pudding nie tylko wygląda cudownie, ale i smakuje bajecznie :)Deser na lato i na zimę.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.