![Owoce pod kokosową kruszonką](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2022-05/16398-photo-main.jpg)
Owoce pod kokosową kruszonką
![](/cache/a32x32/files/users/1811-avatar-1440164299.jpg)
Rodzaj posiłku: zapiekanki
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: Domowe (np: lody, majonez), gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegańskie, wegetariańskie
Zawiera: gluten, orzechy wszystkie, owies
Składniki:
Gruszki dojrzałe - 2 szt.
Jagody świeże lub mrożone - 2 garści
Wiórki kokosowe - 3 łyżki
Płatki migdałowe - 3 łyżki
Cukier kokosowy - 3 łyżki
Olej kokosowy - 3 łyżki
Olej kokosowy do wysmarowania naczyń do zapiekania - trochę
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.