![Kanapkowa pasta z fasoli](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2022-03/16240-photo-main.jpg)
Kanapkowa pasta z fasoli
![](/cache/a32x32/files/users/1811-avatar-1440164299.jpg)
Rodzaj posiłku: przystawki i przekąski, śniadanie
Specjalne: Domowe (np: lody, majonez), dla dzieci, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegetariańskie
Zawiera: gluten, soja, strączkowe, pszenica
Składniki:
Cebula średniej wielkości - 1 szt.
Jabłko - 1 szt.
Olej lub oliwa do smażenia - łyżka
Mielone nasiona kolendry - 1/2 łyżeczki
Nasiona słonecznika łuskane - 2 łyżki
Sos sojowy - 1 łyżeczka
Sól morska - do smaku
Pieprz czarny mielony - do smaku
Oliwa (jeśli chcemy uzyskać rzadszą konsystencję) trochę
Kiełki warzyw (opcjonalnie do podania)
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.