![Tagliatelle w jesiennych smakach](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2021-11/15863-photo-main.jpg)
Tagliatelle w jesiennych smakach
![](/cache/a32x32/files/users/1811-avatar-1440164299.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: Konkurs - Alce Nero październik 2021
Użyte składniki: wegetariańskie
Zawiera: gluten, strączkowe, orkisz
Składniki:
Marchewka średniej wielkości - 2 szt.
Soczewica czerwona - 1/2 szklanki
Dynia hokkaido - około 1/3 sztuki
Papryka czerwona mała - 1 szt.
Cebula - 1 szt.
Oliwa - 3 łyżki
Pieprz / sól do smaku
Tymianek suszony - 1 łyżeczka
Kurkuma - 1 łyżeczka
Wędzona papryka słodka - 1 łyżeczka
Passata pomidorowa - 5 łyżek
Czarnuszka - do posypania
Bulion warzywny lub woda - ok. 2,5 - 3 szklanki
Liść laurowy - 2 szt.
Ziele angielskie - 2 szt.
Czosnek granulowany - według uznania
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.