Pasztet z jajkiem
JadowitaRodzaj posiłku: przystawki i przekąski, zapiekanki
Specjalne: Domowe (np: lody, majonez), kuchnia tradycyjna, dla dzieci, gotuj w stylu eko, Wielkanoc
Użyte składniki: wegetariańskie
Zawiera: gluten, jajka, strączkowe, owies
Składniki:
Biała fasola w puszce - 1 opakowanie
Cebula średniej wielkości - 2 szt.
Olej do smażenia - 3 łyżki
Papryka słodka mielona wędzona - 1 łyżeczka
Tymianek suszony - 1 łyżeczka
Seler naciowy - łodygi - 2 szt.
Olej roślinny (do masy) - 1/3 szklanki
Jajko ugotowane na twardo - 4 szt.
Płatki owsiane zmielone na mąkę - 1/2 szklanki
Sól morska / pieprz czarny mielony - do smaku
Musztarda francuska (z całymi ziarnami gorczycy) - 2 łyżki
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.