Porzeczkowa zebra
JadowitaRodzaj posiłku: desery
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: Biominkowy przepis, Domowe (np: lody, majonez), dla dzieci, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegetariańskie
Zawiera: miody, gluten, soja, kakao, pszenica
Składniki:
Kasza manna - 5 łyżek
Cukier kokosowy - 1 łyżka
Kasza jaglana ekspandowana z miodem i czarną porzeczką Biominki - łyżka
Czekolada gorzka (na polewę) - 2 kostki
Mleko sojowe (do polewy) - 3 łyżki
Dowolne owoce do dekoracji - trochę
Sposób przygotowania:
1. Warstwa kaszy manny - około 2-3 łyżeczki
2. Warstwa dżemu porzeczkowego - 1 łyżeczka
3. Warstwa kaszy jaglanej ekspandowanej Biominki - około 2 łyżeczki
4. Warstwa kaszy manny - około 2-3 łyżeczki
5. Warstwa dżemu porzeczkowego - 1 łyżeczka
6. Warstwa kaszy jaglanej ekspandowanej Biominki - około 2 łyżeczki
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.