![Ryżowe muszle BIO Fabijańscy z dynią i pieczarkami](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2019-01/12294-photo-main.jpg)
Ryżowe muszle BIO Fabijańscy z dynią i pieczarkami
![](/cache/a32x32/files/users/1188-avatar-821917294.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne, lunchbox, przystawki i przekąski
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna
Użyte składniki: bezglutenowe
Zawiera: nabiał, nabiał krowi
Składniki:
Cebula - 1 szt.
Dynia - spory kawałek lub mrożona
Czerwona papryka - 1 szt.
Pieczarki kilka
Pieprz do smaku
Masło klarowane trochę
Świeża natka pietruszki garść
Sposób przygotowania:
Prosto, smacznie, szybko i zdrowo :)
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.