Nordcrunch to nowa nazwa Milzu!
gotujwstylueko.pl
Łotewski producent organicznych płatków śniadaniowych ogłasza rebranding i ekspansję swojej oferty!
DZIESIĘĆ LAT DOŚWIADCZENIA
Od samego początku w 2012 roku Milzu! (wkrótce Nordcrunch) opracowuje produkty zbożowe, koncentrując się wyłącznie na składnikach ekologicznych, uprawach przyjaznych kulturze gleby i innowacyjnych recepturach.
W odpowiedzi na zainteresowanie Klientów Nordcrunch wciąż udoskonala swój asortyment i stale poszukuje sposobów na poprawę jakości produktów. W tym roku firma znacząco zainwestowała w poprawę swojej działalności produkcyjnej oraz rozwój nowych propozycji i nie może się doczekać wejścia na półki swoich nowych produktów.
POPULARNY SMAK, LEPSZE SKŁADNIKI
Sprawdzone podejście Nordcrunch można podsumować jako „produkty o popularnym i lubianym smaku, ale z lepszymi składnikami”. W nadchodzącym sezonie jesień - zima 2024/25 pod marką Nordcrunch wprowadzone zostaną nowe linie płatków śniadaniowych oraz wybór produktów przekąskowych – skupiających się na zdrowszych alternatywach dla tradycyjnych produktów. Lokalnie pozyskiwane, przyjazne dla zdrowia i gleby składniki zapewniają doskonałe korzyści odżywcze. Różnorodne smaki wyróżniają produkty Nordcrunch spośród oferty głównego nurtu. Szczególny nacisk położony jest na zboża i przekąski wzbogacone w białko, zapewniające bardziej zrównoważone odżywianie.
TRANSFORMACJA I REBRANDING
Decyzja o rebrandingu z MILZU! do Nordcrunch to kluczowy moment w historii naszej firmy. Ta zmiana odzwierciedla nasze zaangażowanie w innowacyjność, jakość i zrównoważony rozwój. Podczas gdy MILZU! będzie nadal reprezentować wybraną gamę naszych płatków śniadaniowych, nazwa Nordcrunch będzie obejmować szersze spektrum nowych i ekscytujących produktów.
ZRÓWNOWAŻONA JAKOŚĆ
W Nordcrunch zrównoważony rozwój jest podstawą naszej działalności. Nordcrunch wytwarza produkty w 100 % korzystając z zielonej energii wspieranej przez nasz najnowocześniejszy system paneli słonecznych. W ciągu ostatniego roku zakłady produkcyjne Nordcrunch przeszły gruntowne remonty i modernizacje linii produkcyjnych, mające na celu zwiększenie wydajności i jakości produktów. W 2023 roku Nordcrunch uzyskał certyfikat FSSC 22000, potwierdzający nasze zaangażowanie w utrzymanie najwyższych standardów bezpieczeństwa i jakości żywności. Jest to świadectwo rygorystycznego skupienia się na jakości i wysiłkach na rzecz ciągłego doskonalenia.
WZROST I ROZWÓJ
Nordcrunch znacząco się rozwija, zarówno pod względem oferty produktowej, jak i zespołu. Inwestycje w naszych pracowników to powiększenie zespołu o nowe talenty podzielające wizję firmy pomogą Nordcrunch lepiej obsługiwać Klientów i zaspokajać rosnące zapotrzebowanie na jej produkty.
PERSPEKTYWY NA PRZYSZŁOŚĆ
Na nowo definiujemy naszą obecność na rynku dzięki świeżej, nowoczesnej tożsamości, która przemawia do współczesnych, dbających o zdrowie Konsumentów. Nasze nowe linie produktów projektujemy tak, aby zaspokoić wymagające gusta świadomych Klientów, pozycjonując Nordcrunch jako myślącego przyszłościowo lidera w segmencie naturalnych płatków śniadaniowych i nie tylko.
Nordcrunch to coś więcej niż tylko zmiana nazwy; reprezentuje kompleksową transformację sposobu, w jaki firma działa, wprowadza innowacje i współpracuje z Klientami. Zaangażowanie w zrównoważony rozwój i jakość oznacza lepsze produkty dla Ciebie i dla Ziemi.
Zespół Nordcrunch
Artykuł jest opublikowany w magazynie gotuj w stylu eko.pl Nr 29 Jesień 2024
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.