![Jaglane ciasto czekoladowe z musem czekoladowym](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2018-02/11056-photo-main.jpeg)
Jaglane ciasto czekoladowe z musem czekoladowym
![](/cache/a32x32/files/users/310-avatar-917164374.jpg)
Rodzaj posiłku: ciasta, desery, lunchbox, śniadanie
Kuchnia (region): amerykańska, międzynarodowa
Specjalne: gotuj w stylu eko, Sylwester
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: miody, jajka, kakao
Składniki:
kakao - 0,5 szklanki
jajko - 3
miód - 3 łyżki
olej kokosowy - 60 g
sól szczypta
aquafaba - 125 ml
czekolada gorzka - 150 g
ksylitol - 3 łyżki
Sposób przygotowania:
Przełożyć do blaszki i piec ok 40-50 min w 160 stopniach.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.