![Risotto szpinakowe z łososiem i szparagami](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2017-06/9963-photo-main.jpg)
Risotto szpinakowe z łososiem i szparagami
![](/cache/a32x32/files/users/310-avatar-917164374.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne, lunchbox
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe, ryby i owoce morza
Zawiera: nabiał, nabiał krowi, ryba i owoce morza
Składniki:
Olej kokosowy - 1 łyżka
Bulion warzywny - 1-1,5 litra
Wino białe - 1 szklanka
Ryż Arborio - 1 szklanka
Szpinak baby - 100 g
Szparagi - 1 pęk
Łosoś świeży - 300 g
Sól, pieprz do smaku
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.