![Pieczony budyń jaglany o smaku orzechowym](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2016-03/7371-photo-main.jpg)
Pieczony budyń jaglany o smaku orzechowym
![](/cache/a32x32/files/users/310-avatar-917164374.jpg)
Rodzaj posiłku: ciasta, desery, lunchbox, śniadanie
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie,
Zawiera: miody, orzechy wszystkie
Składniki:
mleko (dowolne, najlepiej orzechowe) - 150 ml
miód - 3 łyżeczki
Sposób przygotowania:
Piec z piekarniku rozgrzanym do 180 stopni przez ok 20 min. Chwilę przed wyjęciem posypałam brązowym cukrem, by się skarmelizował jednak byłam zbyt niecierpliwa by to nastąpiło :)
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.