![Bananowy jogurtowiec](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2016-03/7351-photo-main.jpg)
Bananowy jogurtowiec
![](/cache/a32x32/files/users/310-avatar-917164374.jpg)
Rodzaj posiłku: ciasta, desery
Specjalne: kuchnia tradycyjna, dla dzieci, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie,
Zawiera: nabiał, jajka, nabiał krowi
Składniki:
cukier brązowy - 70 g
jajka - 3 szt.
skrobia ziemniaczana - 3 łyżki
Dodatkowe informacje:
Mój sernik, dość mocno opadł. Prawdopodobnie zbyt intensywnie mieszałam ciasto, w którym powstało dużo pęcherzyków powietrza. Dlatego radzę mieszać jak najkrócej.Polecam użyć także mocno dojrzałych bananów, można śmiało zmniejszyć wtedy ilość cukru :)
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.