Babeczki owsiano-orzechowe z bananami i wiśniami w syropie
stopaaRodzaj posiłku: ciasta, desery, lunchbox, śniadanie
Specjalne: kuchnia tradycyjna, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegetariańskie,
Zawiera: gluten, nabiał, jajka, orzechy wszystkie, pszenica, owies, nabiał krowi
Składniki:
płatki owsiane - 1 szklanka
orzechy włoskie - 100 g
cukier - 1/2 szklanki
proszek do pieczenia - 1 łyżeczka
soda oczyszczona - 1/2 łyżeczki
masło - 50 g
mleko - 1 szklanka
banany (najlepiej bardzo dojrzałe) - 2 szt.
wiśnie w syropie - 1 szklanka
Sposób przygotowania:
Włączyć piekarnik, by rozgrzał się do 180 stopni.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.