Sałata z serem i figami suszonymi bio
EKO przewodnikRodzaj posiłku: sałatki
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: miody, nabiał, orzechy wszystkie, nabiał krowi
Składniki:
rukola - 2 garści
szpinak - 2 garści
gruszka - 1 szt.
maliny - 2 garści
borówki - 2 garści
figi suszone - 2 szt.
cebula czerwona mała - 1 szt.
ogórek - 1/2 szt.
czosnek - 1 ząbek
ser kozi lub camembert - 1 szt.
oliwa z oliwek - 3 łyżki
ocet balsamiczny - 1 łyżka
musztarda - 1 łyżeczka
miód - 1 łyżeczka
czosnek - 1 ząbek
do posypania, do wyboru:
płatki migdałowe - 2 garści
słonecznik - 2 garści
orzechy włoskie poszatkowane - 2 garści
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.