
Genialny chłodnik na zakwasie

Rodzaj posiłku: danie główne, jednogarnkowe, lunchbox, przetwory, przystawki i przekąski, sałatki, zupa
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna, dla dzieci, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: cytrusy
Składniki:
mleko kokosowe - 500 ml
awokado dojrzałe - 1 garść
sok z cytryny - 50 ml
ogórek - 300 g
kalarepa - 300 g
sól i pieprz - do smaku
Dodatkowe informacje:
Obiad który uszczęśliwi Twoje jelita?Probiotyczny chłodnik na Zakwasie z Buraka z chrupiącymi warzywami.
I nie zajmie dłużej niż 15 minut.
Sposób przygotowania:
Zetrzyj rzodkiewkę, ogórka i kalarepę na dużych oczkach.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.