![Pieczone kukurydze w ostrej marynacie](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2020-06/14203-photo-main.jpg)
Pieczone kukurydze w ostrej marynacie
![](/cache/a32x32/files/users/1670-avatar-388722714.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne, jednogarnkowe, przystawki i przekąski, sałatki, sosy, z grilla
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegańskie, wegetariańskie
Zawiera: soja
Składniki:
papryka słodka wędzona do smaku
estragon do smaku
sól himalajska do smaku
1/2 łyżeczki pieprzu ziołowego do smaku
kukurydza kilka kolb
Sposób przygotowania:
Nadziej każdą z nich na połówkę dużego patyczka do szaszłyków.
W ten sposób będzie ci łatwiej pokryć je marynatą, a po upieczeniu jeść.
Nastaw piekarnik na 185 stopni.
Wyłóż kukurydze i pokryj każdą z nich marynatą.
Tak przygotowane kukurydze piecz przez 25 minut 185 stopniach.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.