![Naleśniki na słono](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2024-12/18305-photo-main.jpg)
Naleśniki na słono
![](/cache/a32x32/files/users/111-avatar-1603692166.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Zawiera: gluten, nabiał, jajka, mięso, pszenica, drób, nabiał krowi
Składniki:
mleko - 1,5 szklanki
mąka pszenna - 1 szklanka
wędlina drobiowa - 12 plastrów
pomidory - 2 szt.
szczypiorek lub pietruszka - 2 łyżki
Dodatkowe informacje:
Najczęściej robię, gdy zostanie kilka naleśników z obiadu.Sposób przygotowania:
Wszystkie rulony ułożyć w naczyniu do zapiekania. Posypać resztą sera i zieleniną. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 10 minut.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.