Otrzymano:
![Publikację w gazecie gotujwstylueko.pl za 'Bliskowschodni bowl z kiszoną cytryną ' z dnia 07.08.2023](/img/icon/award-newspaper.png)
![Publikację w gazecie gotujwstylueko.pl za 'Gryczany pasztet z kimchi ' z dnia 10.08.2022](/img/icon/award-newspaper.png)
![Publikację w gazecie gotujwstylueko.pl za 'Napar imbirowy' z dnia 16.02.2022](/img/icon/award-newspaper.png)
![Publikację w gazecie gotujwstylueko.pl za 'Krem z białych warzyw z chrzanem ' z dnia 15.02.2022](/img/icon/award-newspaper.png)
![Publikację w gazecie gotujwstylueko.pl za 'Carpaccio z buraka i kalarepy' z dnia 08.11.2021](/img/icon/award-newspaper.png)
![Publikację w gazecie gotujwstylueko.pl za 'Orzeźwiająca Sangria z Kombuchą! ' z dnia 21.05.2021](/img/icon/award-newspaper.png)
![Publikację w gazecie gotujwstylueko.pl za 'Roślinny mazurek na kaszy jaglanej ' z dnia 18.02.2021](/img/icon/award-newspaper.png)
![Publikację w gazecie gotujwstylueko.pl za 'Chutney z pieczonej cebuli z jabłkiem (również na post dr Dąbrowskiej) ' z dnia 08.09.2020](/img/icon/award-newspaper.png)
Wspólnie z moją rodziną od 4 lat prowadzimy w Trójmieście manufakturę, która powstała z potrzeby zdrowia.
Zaczynaliśmy od tworzenia zakwasów, którymi potem dzieliśmy się z Wami na jednym z gdańskich bazarów z żywnością ekologiczną. Dziś projekt Zakwasownia obejmuje produkcję żywności fermentowanej, przepełnionej substancjami odżywczymi oraz prowadzenie organicznej restauracji serwującej kuchnię roślinną w stylu fine casual.
Nasze produkty znajdziecie w dziewięciu firmowych sklepach stacjonarnych, w sklepie on-line oraz na siedmiu bazarach, które są nadal bliskie naszym sercom.
Ostatnio dodane przepisy:
-
Napar imbirowy
-
Tartaletka jabłkowa
-
Zielona sałatka z buraczanym kimchi
-
Carpaccio z buraka i kalarepy
-
Babka ziemniaczana
-
Groszkowe falafele
-
Wytrawne tartaletki z boczniakami
-
Krem z białych warzyw z chrzanem
-
Marynata do tofu na bazie kimchi
-
Genialny Chłodnik na Zakwasie
-
Bezalkoholowy drink na Zakwasie z Buraka
-
Orzeźwiająca Sangria z Kombuchą!
-
Wspaniałe ciasto z szarlotką i cynamonem
-
Roślinny mazurek na kaszy jaglanej
-
Gryczany pasztet z kimchi
-
Pieczone kukurydze w ostrej marynacie
-
Bliskowschodni bowl z kiszoną cytryną
-
Krem z buraka z Kimchi
-
Chutney z pieczonej cebuli z jabłkiem (również na post dr Dąbrowskiej)
-
Probiotyczny kapuśniak z ciecierzycą i chili
-
Delikatny kapuśniaczek z pieczonych warzyw dla Dzieci
-
Genialne kotleciki jaglane z kimchi
-
Puszysty dip gruszkowy (wegańskie)
Przepisy użytkownika Mikołaj Bator
lubi 25 użytkowników.