![Koktajl kwasy tłuszczowe Omega 3 i Omega 6 w optymalnych proporcjach](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2015-03/4526-photo-main.jpg)
Koktajl kwasy tłuszczowe Omega 3 i Omega 6 w optymalnych proporcjach
![](/cache/a32x32/files/users/507-avatar-345857387.jpg)
Rodzaj posiłku: desery, napoje
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie,
Zawiera: orzechy wszystkie, kakao
Składniki:
banan - 1 szt.
kakao lub ziarna kakowca - 1 łyżeczka
cynamon - 1 szczypta
nasiona chia - 1 łyżeczka
Dodatkowe informacje:
Koktajl Źródło kwasów tłuszczowych Omega 3 i Omega 6 w optymalnych proporcjachSposób przygotowania:
Dziś miksuje Gosia Wojtus, pycha!
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.