Kotlety z kiszonej kapusty
Cotakpachnie?Rodzaj posiłku: danie główne, lunchbox, przystawki i przekąski
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegetariańskie,
Zawiera: gluten, grzyby, pszenica
Składniki:
pieczarki drobno posiekane - 1 szklanka
czerstwa bułka - 1 szt.
mąka - 2 łyżki
pieprz - 1 łyżeczka
olej - 1 łyżeczka
słodka papryka - 1 łyżeczka
Sposób przygotowania:
Do kapusty dodać namoczoną, wyciśniętą bułkę i pieczarki. Wymieszać (można zblendować). Dodać pozostałe składniki, wymieszać, formować kotlety (jak mielone) smażyć na rozgrzanej patelni z odrobiną oleju na złoty kolor.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.