![Kotlety z kiszonej kapusty](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2015-12/6752-photo-main.jpg)
Kotlety z kiszonej kapusty
![](/cache/a32x32/files/users/789-avatar-1782980722.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne, lunchbox, przystawki i przekąski
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegetariańskie,
Zawiera: gluten, grzyby, pszenica
Składniki:
pieczarki drobno posiekane - 1 szklanka
czerstwa bułka - 1 szt.
mąka - 2 łyżki
pieprz - 1 łyżeczka
olej - 1 łyżeczka
słodka papryka - 1 łyżeczka
Sposób przygotowania:
Do kapusty dodać namoczoną, wyciśniętą bułkę i pieczarki. Wymieszać (można zblendować). Dodać pozostałe składniki, wymieszać, formować kotlety (jak mielone) smażyć na rozgrzanej patelni z odrobiną oleju na złoty kolor.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.