![Kanapka jajeczna](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2013-10/307-photo-main.jpg)
Kanapka jajeczna
![](/cache/a32x32/files/users/dorota-duszak2.jpg)
Rodzaj posiłku: przystawki i przekąski, śniadanie, zapiekanki
Kuchnia (region): polska
Specjalne: dla dzieci
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: jajka, strączkowe, sezam, cytrusy
Składniki:
chleb gryczany na zakwasie - 3 kawałki
sezam bio - 1 łyżka
czosnek - 1 ząbek
majeranek - 1/2 łyżeczki
pieprz - 1 szczypta
sól - 1 szczypta
cytryna - sok - 2 kilka kropel
oregano - 1 szczypta
oliwa z oliwek bio - 2 łyżki
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.