Brownie z mlecznej i gorzkiej czekolady, z cukrem kokosowym i płatkami migdałów
mohoyogaRodzaj posiłku: ciasta
Kuchnia (region): amerykańska
Specjalne: gotuj w stylu eko, na zimę (rozgrzewające), Sylwester
Użyte składniki: wegetariańskie
Zawiera: gluten, nabiał, jajka, orzechy wszystkie, kakao, pszenica, owies, nabiał krowi
Składniki:
Mleczna Czekolada - 150 g
Cukier kokosowy - 3/4 szklanki
Jajka - 4 szt.
Mąka jaglana, owsiana i pszenna - proporcjonalnie - 1/2 szklanki
Aromat migdałowy
Cynamon - szczypta
Masło - 100 g
Sposób przygotowania:
W tym samym czasie urządzamy kąpiel czekoladzie z masłem.
Topimy czekoladę i masło tak, żebym zupełnie się rozpuściły,
następnie dokładamy utarty cukier z jajami.
Dosypujemy mąki.
I kolejne składniki - płatki migdałów (zostawiając szczyptę na wierzch), cynamon i aromat migdałowy.
Pieczemy 30 minut w temperaturze 180 stopni na termoobiegu.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.