Insalatina i Baby Szpinak kropione nerkowcami i pomarańczą
mohoyogaRodzaj posiłku: danie główne, lunchbox, przystawki i przekąski, sałatki
Kuchnia (region): grecka
Specjalne: gotuj w stylu eko, Sylwester
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: nabiał, orzechy wszystkie, cytrusy
Składniki:
Baby Szpinak - 2 garści
Ogórek - 1 szt.
Cebula Czerwona - 1/2 szt.
Orzechy nerkowca- posiekane - 2 garści
Pomarańcza - 1 szt.
Bio Oliwa z Oliwek -
Kiełki brokuła - 1 garść
Dodatkowe informacje:
Smacznego ;)Sposób przygotowania:
Szpinak.
Insalatina.
Kiełki.
Ogórek.
Z prawej - plastry pomarańczy.
Z lewej - Halumi.
Cebula.
I artystycznie rozrzucone nerkowce.
Oliwa z oliwek.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.