FIT BOUNTY BIO z Inuliną
mohoyogaRodzaj posiłku: ciasta, desery, lunchbox, przystawki i przekąski
Kuchnia (region): indyjska - hinduska
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko, Sylwester
Użyte składniki: wegańskie, wegetariańskie
Zawiera: kakao
Składniki:
Mleko Kokosowe - 150 ml
Inulina - 1-2 łyżka
Czekolada - 90-80 g
Sposób przygotowania:
Dosypać pozostałe 70 gram i dolać mleka kokosowego, dosypać inuliny i szczyptą syropu z agawy potraktować krem.
Wymieszany formujemy albo w batony, albo kulki.
Zostawiamy w lodówce na 15-20 minut.
Jeśli lubicie, a domyślam się, że tak,
maczamy w ulubionej czekoladzie bio kokosowe smaczności i wstawiamy do lodówki.
Kąpiel czekoladową polecam zrobić w najbardziej banalny sposób - kostki czekolady wrzucić do miseczki, a tę zanurzyć w większej misce wypełnionej gorącą wodą :)
Pyszne są :)
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.