![Agawowa lemoniada wysadzana cytryną i malinami](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2018-08/11820-photo-main.jpg)
Agawowa lemoniada wysadzana cytryną i malinami
![](/cache/a32x32/files/users/1067-avatar-1918728750.jpg)
Rodzaj posiłku: napoje, śniadanie
Kuchnia (region): grecka, międzynarodowa
Specjalne: Domowe (np: lody, majonez), dla dzieci, gotuj w stylu eko, Sylwester
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe
Zawiera: cytrusy
Składniki:
Sok z cytryn Alce Nero - 8 łyżek
Syrop z Agawy Bio Planet - 2 łyżki
Limonka - 1 szt.
Mięta -
Maliny zamrożone - 16 sztuk
Sposób przygotowania:
W drugiej szklance rozrób syrop z agawy z ciepłą wodą.
Po 10 minutach wlej obydwie szklanki do dzbanka, liście mięty również. Pozostałe 0,7 litra dolej w postaci zimnej wody.
Pokroj cytrynę i limonkę ,i dolej sok z cytryn.
Zostaw w lodowce.
Maliny dodawaj zmrożone bezpośrednio przed spożyciem.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.