Siesta Salad Story
mohoyogaRodzaj posiłku: danie główne, lunchbox, przystawki i przekąski, sałatki
Kuchnia (region): hiszpańska
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: orzechy wszystkie
Składniki:
Awokado - 1 szt.
Orzech włoski - garść
Jabłko - 0,5 szt.
Truskawka - 8 szt.
Rzodkiewka - 4 szt.
Oliwa z Oliwek -
Dodatkowe informacje:
Przepisu nie stworzyłam,przepis najzwyczajniej na świecie podjadłam ;)
na La Rambli objeść się tym układem RAW nie mogłam :)
Smacznego !!!
Sposób przygotowania:
układamy świeży porwany ręcznie jarmuż w miseczce,
na nim sypiemy połamane orzechy włoskie,
układamy truskawkę, rzodkiewkę, cebulę, jabłko i awokado,
a następnie polewamy oliwą z oliwek.
Jak ktoś potrzebuje soli może posolić,
ja bym polecała wypełniony po brzegi lodem kieliszek
do którego lejemy Sangrię :)
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.