Kulki Morelowej Mocy
mohoyogaRodzaj posiłku: ciasta, lunchbox, przystawki i przekąski
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: Szef Kuchni - II etap, dla dzieci, gotuj w stylu eko, na zimę (rozgrzewające), Wigilia
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: gluten, strączkowe, sezam, owies
Składniki:
Syrop Daktylowy - 3 łyżki
Kokosowe wiórki - 100 g
Sezam - 5 łyżek
Olej kokosowy - 2 łyżki
Dodatkowe informacje:
Oto sweet fit tudzież legalne trufle, których smakiem możecie się cieszyć trenując z pełnym poczuciem lekkości :)Sposób przygotowania:
Mieszamy je z syropem daktylowym i olejem kokosowym.
Część wiórków zostawiamy nieprażonych, by móc później obtoczyć kulki.
Kulki wielkości orzecha włoskiego formujemy ręcznie obtaczając je w pozostałych wiórkach.
Układamy na talerzu i zostawiamy w lodowce na godzinę.
Smacznego ;)
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.