![Szparagi w dwóch sałatach i oliwach](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2018-04/11424-photo-main.jpg)
Szparagi w dwóch sałatach i oliwach
![](/cache/a32x32/files/users/1067-avatar-1918728750.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne, lunchbox, sałatki
Kuchnia (region): międzynarodowa, śródziemnomorska
Specjalne: kuchnia tradycyjna, dla dzieci, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: nabiał kozi, owczy, nabiał
Składniki:
Sałata rzymska zielona
Roszponka
Ogórek zielony Bio
Ziarna słonecznika BioPlanet
Pestki dyni BioPlanet
Oliwa z oliwek Bio
Olej rzepakowy Bio
Sól z hibiskusem
Winogron czarny lub różowy
Dodatkowe informacje:
W soli z hibiskusem totalnie zakochana jestem :)Sposób przygotowania:
Sałaty :)
Ogórek :)
Ser :)
Szparagi :)
Ziarna słonecznika i pestki dyni:)
Winogrono czarne lub różowe :)
Polać oliwami i posypać solą :)
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.