Szparagi w dwóch sałatach i oliwach
mohoyogaRodzaj posiłku: danie główne, lunchbox, sałatki
Kuchnia (region): międzynarodowa, śródziemnomorska
Specjalne: kuchnia tradycyjna, dla dzieci, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: nabiał kozi, owczy, nabiał
Składniki:
Sałata rzymska zielona
Roszponka
Ogórek zielony Bio
Ziarna słonecznika BioPlanet
Pestki dyni BioPlanet
Oliwa z oliwek Bio
Olej rzepakowy Bio
Sól z hibiskusem
Winogron czarny lub różowy
Dodatkowe informacje:
W soli z hibiskusem totalnie zakochana jestem :)Sposób przygotowania:
Sałaty :)
Ogórek :)
Ser :)
Szparagi :)
Ziarna słonecznika i pestki dyni:)
Winogrono czarne lub różowe :)
Polać oliwami i posypać solą :)
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.