McDonalds'owe ciasteczka czekoladowe BIO
mohoyogaRodzaj posiłku: ciasta, desery, lunchbox
Kuchnia (region): amerykańska
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko, na zimę (rozgrzewające), Sylwester, Wielkanoc
Zawiera: gluten, nabiał, jajka, kakao, pszenica, nabiał krowi
Składniki:
Czekolada gorzka BIO - 100 g
Masło - 100 g
Mąka pszenna - 250 g
Cukier kokosowy i trzcinowy (proporcjonalnie) - 150 g
Jajko - 1 szt.
Kakao - 4 łyżki
Soda oczyszczona - 1/3 łyżeczki
Sól himalajska -
Dodatkowe informacje:
Bardzo polecamy produkty BIO , by nadać ciastkom jakość :)Sposób przygotowania:
Zostawiamy.
Sypkie produkty łączymy razem, po czym wszystko mieszamy wlewając mleko, a po uzyskaniu płynnej masy dodajemy kawałki czekolady i mieszamy łyżeczką.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.