EkoRello. Kulki Daktylowo-Kokosowej Mocy z Migdałem
mohoyogaRodzaj posiłku: ciasta, desery, przystawki i przekąski
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko, na zimę (rozgrzewające), Sylwester, Wigilia
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: orzechy wszystkie, strączkowe, sezam
Składniki:
Wiórki Kokosowe Bio - 1,5 szklanki
Migdały blanszowane Bio - 100 g
Sezam Bio - 0,5 szklanki
Syrop Daltylowy Bio - 3 łyżki
Olej Kolosowy Bio - 2 łyżki
Mleczko kokosowe Bio - 3 łyżki
Sposób przygotowania:
Dodajemy olej kokosowy, syrop daktylowy i mleczko kokosowe.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.