Sałatka warzywna z krewetkami
PrimefrostRodzaj posiłku: sałatki
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe, ryby i owoce morza
Zawiera: nabiał, jajka, strączkowe, cytrusy, nabiał krowi, ryba i owoce morza
Składniki:
Sok - 1/2 szt.
Masło - 3 łyżki
Marchewki - 3 szt.
Pietruszka (korzeń) - 1 szt.
Papryka czerwona - 1 szt.
Szczypiorek - 1 pęk
Seler mały - 0,5 szt.
Kiszone ogórki - 4 szt.
Cebule - 2 szt.
Groszek konserwowy - 1 opakowanie
Jabłko - 1 szt.
Musztarda - 1 łyżka
Majonez - 5-7 łyżek
Sól - do smaku
Pieprz - do smaku
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.