Tajska zupa z krewetkami i mlekiem kokosowym
PrimefrostRodzaj posiłku: zupa
Kuchnia (region): tajska
Użyte składniki: ryby i owoce morza
Zawiera: gluten, nabiał, soja, cytrusy, pszenica, nabiał krowi, ryba i owoce morza
Składniki:
Krewetki BIO surowe Primefrost - 1 opakowanie
Cebula posikana - 0,5 szt.
Imbir starty na tarce - 1 łyżeczka
Czosnek - 1 ząbek
Żółta pasta curry - 1 łyżka
Sos sojowy jasny - 2 łyżki
Cukier trzcinowy - 1 łyżka
Sok z liminki - 1 szt.
Bulion warzywny (lub z kostki) - 1 litr
Mleko kokosowe - 1 opakowanie
Makaron Udon - 1 opakowanie
Listki mięty do dekoracji - 1 pęk
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.