Grillowany ser Camembert na sałatce z owocami morza
PrimefrostRodzaj posiłku: przystawki i przekąski
Kuchnia (region): międzynarodowa, śródziemnomorska
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe, ryby i owoce morza
Zawiera: nabiał, cytrusy, nabiał krowi, ryba i owoce morza
Składniki:
Krewetki BIO blanszowane, obrane z ogonkiem - 10 szt.
Małże BIO obrane - 1 garść
Macka ośmiornicy gotowana - 1 szt.
Szparagi - 6 szt.
Siekany rozmaryn gałązka - 1 szt.
Mix sałat - 1 opakowanie
Czarne oliwki - 0,5 szt.
Dżem z borówki - 2 łyżki
Oliwa z oliwek - 3 łyżki
Czosnek - 1 ząbek
Pieprz kolorowy - do smaku
Sól - do smaku
Sok z cytryny - 0,5 szt.
Chilli - 1 szczypta
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.