![Szaszłyk z krewetek BIO i warzyw](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2022-04/16364-photo-main.jpg)
Szaszłyk z krewetek BIO i warzyw
![](/cache/a32x32/files/artykuly/primefrost.png)
Rodzaj posiłku: danie główne, przystawki i przekąski
Kuchnia (region): międzynarodowa, śródziemnomorska
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe, ryby i owoce morza
Zawiera: miody, soja, cytrusy, ryba i owoce morza
Składniki:
Sok z cytryny - 0,5 szt.
Miód - 1 łyżka
Sos Teriyaki - 1 łyżka
Curry - 0,5 łyżeczki
Czosnek - 1 ząbek
Sól - do smaku
Pieprz kolorowy - do smaku
Szparagi - 1 opakowanie
Oliwa z oliwek - 5 łyżek
Rozmaryn świeży kilka gałązek
Dodatkowe informacje:
Niezwykle prosta w przygotowaniu, a zarazem efektowna potrawa do przygotowania na grillu.Dla wszystkich tych, którzy starają się znaleźć alternatywę dla grillowych dań mięsnych.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.