![Tajski ryż kolendrowy](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2020-05/14151-photo-main.jpg)
Tajski ryż kolendrowy
![](/cache/a32x32/files/users/290-avatar-1455858244.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne, przystawki i przekąski
Kuchnia (region): tajska
Użyte składniki: wegetariańskie
Zawiera: mięso, cytrusy
Składniki:
Kostka rosołowa BIO - 1/2 szt.
Sok z połówki limonki - 1 szt.
Dodatkowe informacje:
Wody nie trzeba solić do gotowania ryżu - kostka rosołowa nada ryżowi odpowiednią słoność.Sposób przygotowania:
Ugotuj w bulionie ryż wg czasu gotowania z opakowania.
Gdy ryż się ugotuje odcedź go, dodaj kolendrę i sok z połowy limonki.
Wszystko dokładnie wymieszaj.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.