Curry z warzywami
szpinakotRodzaj posiłku: danie główne, jednogarnkowe
Kuchnia (region): indyjska - hinduska
Specjalne: gotuj w stylu eko, na zimę (rozgrzewające)
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie,
Zawiera: soja, strączkowe
Składniki:
cebula - 2 szt.
sos sojowy lub sos tamari (bezglutenowy) - 3 łyżki
bulion warzywny - 2 litra
marchew - 3 szt.
papryka - 2 szt.
zielony groszek - 1 szklanka
brokuł - 1 szt.
mleko kokosowe - 1 szklanka
przyprawa curry opakowanie
pieprz do smaku
cukinia - 1 szt.
Dodatkowe informacje:
Curry na bogato: z mlekiem kokosowym i bogactwem warzyw. Jest aksamitne w smaku i cudownie rozgrzewające.Sposób przygotowania:
Najlepiej smakuje podane z ryżem.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.