Zapiekanka z białej kapusty
szpinakotRodzaj posiłku: danie główne, zapiekanki
Kuchnia (region): międzynarodowa
Użyte składniki: bezglutenowe,
Zawiera: nabiał, jajka, nabiał krowi
Składniki:
cebula - 2 szt.
papryka czerwona BIO - 1 szt.
papryka słodka mielona BIO - 1 łyżeczka
kurkuma BIO - 1 łyżeczka
papryka ostra mielona BIO - 1/2 łyżeczki
pieprz czarny mielony BIO - 1/3 łyżeczki
tymianek BIO - 1 łyżeczka
koperek BIO - 1 1/2 łyżeczki
olej słonecznikowy BIO - 2 łyżki
jaja BIO - 3 szt.
mleko BIO - 1/2 szklanki
mozarella - 125 g
sól morska - 1/2 łyżeczki
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.