PRALINY DAKTYLOWE A'LA FERRERO ROCHER
KuchniaMagdaLenyRodzaj posiłku: desery
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: dla dzieci
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: orzechy wszystkie, kakao, orzeszki ziemne
Składniki:
masło orzechowe - 2 łyżki
kakao - 1 łyżka
gorzka czekolada - 100 g
olej kokosowy - 1 łyżka
Sposób przygotowania:
W kąpieli wodnej rozpuszczamy gorzką czekoladę z olejem kokosowym. Lekko studzimy.
Schłodzone pralinki maczamy w rozpuszczonej czekoladzie i ponownie układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Wkładamy do lodówki do momentu zastygnięcia czekolady.
Schłodzone pralinki maczamy w rozpuszczonej czekoladzie i ponownie układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Wkładamy do lodówki do momentu zastygnięcia czekolady.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.