Wytrawne truflowe grzanki camembert na słodko kwaśnej sałacie z owocami
Katarzyna MalewskaRodzaj posiłku: lunchbox, przystawki i przekąski, sałatki, śniadanie
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: Sylwester
Użyte składniki: wegetariańskie
Zawiera: gluten, nabiał, grzyby, cytrusy, pszenica, żyto, nabiał krowi
Składniki:
olej truflowy - trochę
zioła prowansalskie - do smaku
ser camembert - 1/2 opakowania
młode listki mięty - 6 szt.
sałata - trochę
sałata rzymska - 1 szt.
sok z limonki - trochę
winogrona - szt.
pomidorki koktajlowe - szt.
awokado - 1/2 szt.
granat (pestki) - 1 garść
krem z octu z Modeny - trochę
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.