![Pasta z dyni i migdałów z korzenną nutą](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2017-10/10349-photo-main.jpg)
Pasta z dyni i migdałów z korzenną nutą
![](/cache/a32x32/files/users/774-avatar-806965693.jpg)
Rodzaj posiłku: jednogarnkowe, przetwory, przystawki i przekąski, śniadanie
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: na zimę (rozgrzewające)
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie,
Zawiera: orzechy wszystkie
Składniki:
migdały mielone - 3 łyżki
woda trochę
laska cynamonu - 1 szt.
ziarno kardamonu - 3 szt.
olej z prażonych pestek dyni - 2 łyżki
syrop daktylowy - 2 łyżki
suszona natka pietruszki - 1 łyżeczka
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.