![Faszerowane kwiaty cukinii](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2020-05/14167-photo-main.jpg)
Faszerowane kwiaty cukinii
![](/cache/a32x32/files/users/logobioplanete.jpg)
Rodzaj posiłku: przystawki i przekąski
Kuchnia (region): międzynarodowa
Zawiera: gluten, nabiał, jajka, pszenica, nabiał krowi
Składniki:
jajo - 1 szt.
proszek do pieczenia - 5 g
sól - 1 szczypta
olej do gotowania i smażenia bio planète - 1 trochę
kwiaty cukinii - 10 szt.
mozarella - duża kulka - 1 szt.
Sposób przygotowania:
Zanurz nadziewane kwiaty w cieście. Wlej trochę oleju na patelnię i podgrzej. Umieść zanurzone w cieście kwiaty na patelni, po minucie
obróć na drugą stronę i podsmażaj jeszcze minutę.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.