![Kisiel z czerwonych owoców z nutą bazylii](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2020-03/13698-photo-main.jpg)
Kisiel z czerwonych owoców z nutą bazylii
![](/cache/a32x32/files/users/logobioplanete.jpg)
Rodzaj posiłku: desery
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: dla dzieci
Użyte składniki: bezglutenowe
Zawiera: miody, cytrusy
Składniki:
czerwone owoce do dekoracji - 50 g
gruszki - 2 szt.
cytryna - 1 szt.
oliwa z oliwek z bazylią bio planète - 2 łyżki
posiekane listki bazylii - 2 szt.
Sposób przygotowania:
Dodać oliwę z oliwek z bazylią i wymieszać. Deser przełożyć do kompotierek i pozostawić na noc do ostygnięcia. Kompotierki
udekorować pozostałymi czerwonymi owocami i posiekaną bazylią.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.