Brownie z orzechami włoskimi i olejem z orzechów włoskich
BIO PLANÈTERodzaj posiłku: ciasta
Kuchnia (region): amerykańska
Specjalne: dla dzieci
Użyte składniki: wegetariańskie
Zawiera: gluten, jajka, orzechy wszystkie, kakao, pszenica
Składniki:
olej z orzechów włoskich BIO PLANÈTE - 5 łyżek
mąka - 70 g
proszek do pieczenia - 1 łyżeczka
jaja - 3 szt.
wanilia sproszkowana - 1 szczypta
orzechy włoskie - 75 g
sól - 1 szczypta
Sposób przygotowania:
sól. Mąkę wymieszaj z proszkiem do pieczenia i dodaj do mieszanki czekoladowej. Następnie dodaj orzechy włoskie i wymieszaj.
Rozgrzej piekarnik do temperatury 180°C. Przelej ciasto do kwadratowej formy wyłożonej pergaminem i piecz przez 20 minut w nagrzanym piekarniku.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.