
Makaron sojowy z dressingiem azjatyckim

Rodzaj posiłku: danie główne
Kuchnia (region): chińska, indyjska - hinduska, japońska
Użyte składniki: wegetariańskie,
Zawiera: gluten, orzechy wszystkie, soja, cytrusy, pszenica
Składniki:
olej Wok BIO PLANÈTE - 2 łyżki
świeża kolendra - 2 łyżki
boczniaki pokrojone cienkie plasterki - 100 g
świeża papryka, pokrojona w paski - 1/4 szt.
cebula dymka, grubo posiekana - 1 szt.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
olej do smażenia w woku - 3 łyżki
sok z limonki - 4 łyżki
jasny sos sojowy - 3 łyżki
posiekane orzechy nerkowca - 1 łyżka
sól himalajska różowa szczypta
pieprz czarny szczypta
Sposób przygotowania:
dodać sól i wymieszać.
Wymieszać ze sobą składniki dressingu i polać nim gotową sałatkę.
i pieprzem, wyłożyć na sałatkę razem z orzechami nerkowca.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.