Kieszonki z rybą i warzywami
BIO PLANÈTERodzaj posiłku: danie główne, lunchbox
Kuchnia (region): śródziemnomorska
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe, ryby i owoce morza
Zawiera: cytrusy, ryba i owoce morza
Składniki:
szparagi zielone - 200 g
koper włoski - 200 g
papryka - 200 g
papier do pieczenia w arkuszach - 4 szt.
sól i świeżo mielony pieprz do smaku - 1 trochę
ekologiczna oliwa z oliwek - 40 g
Sposób przygotowania:
W misce wymieszaj warzywa z solą i pieprzem i dodaj oliwę. Ułóż warzywa na papierze do pieczenia, następnie ułóż na nich filet z ryby. Dopraw solą, pieprzem i sokiem z cytryny. Na wierzchu ponownie ułóż warzywa. Zamknij kieszonki i grilluj 15-20 minut.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.