Trufle kokosowe
BIO PLANÈTERodzaj posiłku: desery
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: dla dzieci
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: nabiał, nabiał krowi
Składniki:
masło - 30 g
olej kokosowy Virgin BIO PLANÈTE, - 30 g
opcjonalnie likier kokosowy - 4-5 łyżki
wiórki kokosowe - 125 g
Dodatkowe informacje:
Na ok. 70 szt. | Czas przygotowania: 45 minut |Czas schładzania: 2 godz. + 1 godz.
Sposób przygotowania:
BIO PLANÈTE i śmietanką tortową, ciągle mieszając.
Opcjonalnie dodać likier (jeśli trufle będą jeść dzieci likier pominąć), ciągle mieszając.
Masą truflową napełnić rękaw cukierniczy z dużą końcówką i wycisnąć grudki wielkości czereśni na blachę do pieczenia. Schładzać przez co najmniej godzinę.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.